Tjänster
Case stories
Bildarkiv
Produktblad
Håltagning
Rivning
Upptag av vägg i lägenhet
Friskluftsventilation
Anslutningstätningar
Brandtätning
Smidesarbete
Arbete med rotavdrag

Om oss
Mobilblogg
Om företaget
Kvalitésäkring
Reklamation
Lediga tjänster
Koncernen
Kontakta oss

Intranet
Ta mig dit

Tel. 042-16 22 79
Fax. 042-16 18 81

Hålgruppen startades 1989 av Leif Sjögren som i sin tur arbetat inom branschen sedan tidigt 70-tal! I dag finns företaget med två olika företag, Helsingborg samt Malmö och under tidens gång har man dessutom startat två olika dotterbolag. Dessa dotterbolag sysselsätter sig inom betong resp. golvbeläggningsbranschen.

Hålgruppen sysselsätter totalt mer än 25 håltagare/rivare. Samtlig personal har giltigt bevis för heta arbeten och de flesta har dessutom godkänt yrkesbevis utfärdat av HiB. Utöver detta finns det även en del som har utbildning inom brandtätning och epoxiarbete.

Våra kunder är stora och små bolag samt en hel del kommunala och statliga verksamheter. Vi utför även många uppdrag åt fastighetsförvaltare och fastighetsbolag. Industrin är även en stor beställare och vi utför mycket håltagning direkt till dessa utan några fördyrande mellanhänder.

Företaget är verksamt i hela södra Sverige med utgångspunkt i Skåne. Vårt huvudkontor ligger i Helsingborg och vi har filialer i Malmö och Kristianstad.